Zoekmachine optimalisatie Hoog in google

Internet is op dit moment het medium om uw producten en diensten aan te bieden.
Zoekmachines zoals Google en Yahoo zijn de belangrijkste toegangspoorten tot uw website, het is daarom van groot belang dat uw website aan de criteria van deze zoekmachines voldoet. Zoekmachine optimalisatie is vandaag de dag noodzakelijk om op internet te scoren.

Bezit u een website die niet meer voldoet aan de hedendaagse eisen van de zoekmachines?
Of is uw website minder goed zichtbaar is voor potentiële klanten?

MKB gemak biedt een totaaloplossing aan waardoor uw website door de zoekmachines geïndexeerd zal worden en dat potentiële klanten doormiddel van zoektermen die voor uw onderneming van toepassing zijn bij uw website uitkomen. Zoekmachine optimalisatie opmaat gericht op uw wensen.

Zoekmachine optimalisatie aanpak

De aanpak voor zoekmachine optimalisatie kan per website sterk verschillen en is dan ook maatwerk, wilt u weten hoe hoog in google of andere zoekmachines uw website staat of kan staan? Of wat de kosten zijn om uw website beter te laten scoren? Wij rekenen het graag voor u uit.

Neem voor een exacte offerte contact op.

 

Bent u vindbaar?

Natuurlijk bent u vindbaar. Uw bedrijf uiteraard ook. Maar mensen zoeken op internet. Vinden zij u daar?

Is uw website vindbaar?

Het antwoord hierop is ja. Ergens in de zoekresultaten van de zoekmachine zal uw website naar voren komen. Maar is dit voldoende voor u?

Wij zijn van mening dat goede vindbaarheid in combinatie met een goede website een sleutelrol spelen in de ontwikkeling van uw bedrijf.

Deze combinatie kan leiden tot:

  • betere naamsbekendheid;
  • meer bezoekers;
  • extra klandizie;
  • hogere omzet.

Zoekmachine optimalisatie en Google marketing

De nadruk in de internetwereld ligt op Google. Niet 100% waar, maar kort gezegd: zit het goed in Google, dan gaat het ook goed in andere zoekmachines. Wel 100% waar: Google is de meest gebruikte zoekmachine.

Marketing in Google kent twee belangrijke onderdelen: organische vindbaarheid en profileren in de betaalde advertenties (Google AdWords).

Verschillen

Om in Google AdWords getoond te worden heeft u budget nodig. De verschijning in de zoekresultaten in Google en op andere websites is gedetailleerd aan te sturen, zodat uw budget wordt besteed aan doelgroepen. Er zijn alternatieven, een ervan is Facebook marketing.

Om gevonden te worden in de organische zoekresultaten hoeft u niets te betalen aan Google. Wel is er expertise nodig (of veel van uw eigen tijd) om hoog geplaatst te worden. Hoe hoger uw website staat, hoe meer bezoekers uw website trekt.

Altijd geldt dat u meer profijt heeft van relevant bezoek dan aan veel bezoek. Wij adviseren dan ook: huur een expert.

In het concept van MKB gemak past dit scenario: wij zorgen ervoor dat de basis wordt gelegd. Daarna blijven wij optimalisering voor u uitvoeren of leren het u zelf te doen. Met TYPO3 cms is dat makkelijk uitvoerbaar: inhoud, titels en andere metatags zijn snel aangepast.

Zoekmachine optimalisatie marketing voorbeeld

Voor Grieks restaurant Mykonos uit purmerend hebben wij de opdracht gekregen om een website te ontwerpen die de griekse sfeer uit ademt en goed vindbaar moet zijn voor de doelgroep uit de omgeving.

Om goed vindbaar te zijn onder de juiste zoekwoorden moet er een zoekwoord-analyse worden uitgevoerd. Het is van belang onderzoek te doen naar de zoekwoorden en het aantal bezoekers dat een zoekwoord naar de website kan leiden.

In het voorbeeld hieronder hebben we de zoek term 'restaurant purmerend' gebruikt. In de afbeelding is te zien dat deze zoekwoord-combinatie maandelijks 4400 keer wordt gebruikt. Dit zijn potentiële klanten die bewust op zoek zijn naar een eetgelegenheid in Purmerend en daarom een zeer interessante doelgroep.

Nu de zoekwoorden voor de pagina bekend zijn is het een zaak van optimaliseren. De opbouw van de website moet voldoen aan de hedendaagse eisen van de zoekmachines zodat deze op een gemakkelijke wijze de website kunnen doorlopen en indexeren. De opbouw van de zichtbare teksten moet zodanig worden aangepakt dat deze correspondeert met de zoektermen die in de programmering aan de zoekmachine gepresenteerd worden. Als er aan alle eisen van de zoekmachine voldaan is kan dat leiden naar een nummer één positie en heeft u een voorsprong op uw concurrentie.

Als er een goede positie in de zoekmachines behaald is hoeft dat niet te betekenen dat u achterover kunt gaan zitten De concurrentie zit niet stil! Het is een kwestie van bijhouden en monitoren.

De volgende stap is weten hoeveel bezoekers uw website krijgt. Dat is immers een belangrijke graadmeter om te zien of de aanpak succesvol is.

In de afbeelding hieronder een kleine samenvatting over het verkeer naar de website.

Uit deze gegevens kunnen we opmaken uit welke plaatsen de bezoekers komen, waar het verkeer vandaan komt (denk aan Google of andere websites) en of het nieuw of terugkerende bezoekers zijn. Dit is een kleine greep uit de gegevens die wij u kunnen bieden over de bezoekers van uw website.

Door het analyseren van de benodigde gegevens kan er een juiste marketing-strategie worden uitgezet die uw website en onderneming ten goede komt.

 

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcafé De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?