Websites voor MKB (voor alle bedrijfs- en organisatievormen)

Bij MKB gemak biedt u niet alleen een website maar een totaalpakket.

Achter een goede website steken veel zaken die invloed hebben op de uitstraling, vindbaarheid, bereikbaarheid en werking van de website. Meer weten over website realiseren? Lees hier verder.

Het voordeel van ons totaalpakket is dat u alles uit handen geeft en er weinig omkijken naar hebt, zodat u zich kunt concentreren op de werkzaamheden binnen uw bedrijf.

MKB gemak zal de volgende zaken verzorgen:

  • vormgeving van de website;
  • content (tekst): de teksten worden samengesteld door een professioneel tekstschrijver;
  • foto's: een professioneel fotograaf verzorgt en maakt een reportage;
  • domeinnaamregistratie;
  • hostingpakket wordt voor u samengesteld zodat uw website zichtbaar is;
  • e-mail zodat u kunt communiceren met klanten;
  • SEO, zoekmachine optimalisatie, als u wilt dat uw website goed gevonden wordt in Google;
  • onderhoud: de website wordt voorzien van een Typo3 CMS (content management systeem) zodat het beheren van de website overal ter wereld mogelijk is zonder dat daar speciale software voor nodig is.

MKB gemak biedt de mogelijkheid om eens per kwartaal de website te onderhouden. De wijzigingen dienen dan digitaal kenbaar gemaakt te worden.

Website (en aanvullende diensten) huren of kopen?

Op het internet krijgt u maar één kans om u te bewijzen.

Als men op een website kijkt en geen positieve ervaring opdoet zal men niet snel terugkeren. Het is daarom belangrijk om een goede start te maken en juist te investeren.

Is uw budget niet toereikend om te investeren in de website die bij uw bedrijf past, dan kan het huren van een website uitkomst bieden. 

Lees meer over huren en kopen van een website.

Flexibel en zelf doen

In de praktijk zien wij soms dat u een en ander zelf heeft geregeld of dat u iemand kent aan wie u een specifieke dienst gunt. Bijvoorbeeld fotografie of domeinnaamregistratie. Wij kunnen afwijken van onze standaard werkwijze en gebruik maken van de door u geleverde materialen. Dit kan invloed hebben op de huur- of koopprijs.

Stel, in drukke tijden wilt u onderhoud uitbesteden en als het wat rustiger is wilt u zelf aan de website werken. Bijvoorbeeld aan de teksten. Wij kunnen u leren hiermee te werken en zelfs hoe u de pagina's optimaliseert voor de zoekmachines.

Snel

In het ontwikkelproces houden wij er rekening mee dat u uw website op een bepaalde datum online wilt hebben. Aangezien wij elke website speciaal voor de klant ontwikkelen zodat er een "perfect fit" ontstaat, hebben wij enkele weken nodig voordat uw website ontwikkeld is en aan het grote publiek getoond kan worden. Wij werken met een strakke planning en een goede organisatie van de verschillende partijen die betrokken zijn bij het project.

 

Spreekt dit u aan of wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn, neem dan contact met ons op.

Minder zorgen

Huren of kopen? Dat hangt af van uw mogelijkheden. Lees erover op deze pagina's of vraag ons er verder naar. En wat u ook kiest, wij nemen uw internetzorgen van u over.

Zelf doen of uitbesteden? Of een mix daarvan, want u bent afhankelijk van seizoenspieken? Geen probleem voor ons. Laat het niet uw zorg zijn.

Wij kunnen tekst en beeld voor u plaatsen of, als u dat zelf doet, redigeren. Wij kunnen webshops voor u vullen, bijwerken, beter vindbaar maken en het gaandeweg aan u leren. Wij kunnen nieuwsbrieven uitsturen en u kunt dat zelf leren. Wij kunnen u trainen uw website te verbeteren voor vindbaarheid en marketing.

Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing.

Casus: webshop en administratie

Een webshop is meer dan een catalogus en een winkelmandje. Dat ondervinden karindezoeteonline.nl en casabarista.nl. Deze klanten leveren neit alleen via het web maar ook vanuit de winkel. Dit vergt veel van voorraadbeheer, klantbeheer, facturering, boekhouding, BTW rekening, en tal van andere zaken.

Wij hebben koppelingen gerealiseerd vanuit de webshop met AccountView en Reeleezee. Onze klanten hebben nu het gemak van direct beschikbare informatie. Is de betaling binnen, dan kan het pakketje de deur uit. Is het kwartaal afgelopen: wat was de omzet en maak de BTW rekening. Nu kunnen zij zich beter concentreren op hun eigenlijke werk: de bedrijfsvoering.

Casus: vakantiehuizen verhuren via mobiel

Stel, u verhuurt tientallen vakantiehuizen in Frankrijk via uw website. Klanten kunnen reserveren. En u wilt lastminute acties beheren. Maar u bent vaak in Frankrijk, in de bergen, met slechte verbindingen. Internet draait 24x7 door, dus u moet altijd kunnen reageren en actueel zijn.

Voor Bureau VAF hebben wij een mobiele applicatie gemaakt waardoor men realtime met weinig dataverkeer de status van de huizen wijzigt naar "beschikbaar", "gereserveerd" of "niet beschikbaar" in deze periode. En aanbiedingen toevoegt. Zo hebben de bezoekers van de website altijd up-to-date informatie. Met alle voordelen van dien (de website is inmiddels verkocht, mede door het online succes).

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcafé De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?