Onze mobiele website

Wat kunt u met onze mobiele website en wat levert het ons op?

Als u in uw mobiele browser ons webadres intypt (mkbgemak.nl) wordt u automatisch doorgeschakeld naar mobiel.mkbgemak.nl. Onze mobiele website is direct bruikbaar, u hoeft niet op een link te klikken.

Voordeel: het is overzichtelijk en u krijgt gesorteerde inhoud te lezen. Via Contact kunt u ons direct mailen en bellen. Denk aan support.

De mobiele website levert ons wat op als u er wat aan heeft. Onze planning is om alle video-instructies voor het CMS mobiel aan te bieden. En om het tot een app te brengen, zodat de browser niet meer nodig is en wij u persoonlijke inhoud kunnen aanbieden.

En misschien heeft u ook ideeën? Laat het ons weten.

Scan de QR code met uw smartphone en bekijk onze mobile website.

Meer over mobiel

Mobiele apps zijn sinds 2010 erg populair. De app stores bevatten honderdduizenden apps met allerlei functionaliteit.

Een mobiele app is geen mobiele website. Een app is een programma dat via een knop op de mobiel wordt geactiveerd. Daarna kan het wel op een website lijken.

Een mobiele website wordt pas acitef in een browser. Dus: eerst de browser starten en dan het webadres intype. In feite is de browser de app om bepaalde functies uit te voeren.

De keuze voor een app wordt ten eerste bepaald door de gebruiksvriendelijkheid. Maar het benodigde budget is hoger dan een relatief eenvoudige mobiele website. Een app moet vaak dubbel worden uitgevoerd: een voor de iPhone en een voor de Android toestellen.

Een combinatie van app en website is mogelijk. 

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcafé De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?