Uw site heeft steeds meer bezoekers

Maar dat is nog geen garantie tot succes. Want:

  • biedt de website wat de bezoekers ervan verwachten?
  • werkt de website goed?
  • kan men goed de weg vinden op uw website?

Meer bezoek betekent nog niet dat uw opbrengst toeneemt.

Doorklikken

De kans op meer omzet wordt wel groter. Maar wilt u het aan het toeval overlaten?

Onze expertise voegt zekerheid toe. Hoe bezoekers doorklikken en besluiten een aankoop te doen of informatie te vragen ligt tegenwoordig vast in rekenmodellen. Maar elke website is anders dus het blijft telkens maatwerk.

Social media

Social media kan een sleutel zijn tot succes. Maar ook voor úw bedrijf? U kunt social media het beste vergelijken met mond-tot-mondreclame via internet. Echter, waar men op een verjaardag tussendoor even vertelt over de goede service van uw bedrijf moet men online extra moeite doen.

Wij zorgen ervoor dat uw tevreden klanten ook echt even die moeite nemen.

E-mail

Al dan niet in combinatie met social media is een regelmatige nieuwsbrief bij uitstek geschikt om uw klanten en geinteresseerden te informeren over uw activiteiten, nieuwe producten, diensten en aanbiedingen.

Hoe meer u concurrentie heeft, hoe nauwer dit luistert. Uw brief moet perfect zijn. Niet alleen de tekst. Ook moet het de bereidheid ontlokken aan de lezers om verder te klikken naar de website.

Online adverteren

Om extra in de aandacht te komen kunt u ook online adverteren. Google AdWords is een van de vele partijen die een platform bieden. Ook geven grote websites soms directe toegang voor adverteerders, zoals nu.nl.

Optimale prestaties van uw advertenties komen niet vanzelf. Er is expertise nodig om het juiste platform te kiezen, de juiste doelgroepen aan te spreken, het type advertentie te bepalen. De koppeling naar de website moet kloppen en de gewenste actie ontlokken.

Een goede nieuwsbrief

  • werkt in alle van de tientallen mailprogramma's;
  • valt op in de inbox en is persoonlijk gericht;
  • heeft goede en korte teksten die interesse wekken;
  • een knop "bestel dit product" vult direct het winkelmandje;
  • heeft duidelijke links naar de website en om af te melden.

Gedrag van bezoekers

Weten of bezoekers op uw website doen wat u het liefste ziet. Of een knop de gewenste actie ontlokt. Dit is goed te analyseren en er is veel mogelijk om het te verbeteren. Met de juiste kennis maakt u meteen een goede start en hoeft het niet heel duur te worden om de website meer rendement te laten maken.

Van aanbieding naar afrekenen in minder stappen

Dit is een uitgebreid onderwerp, maar het komt hier op neer: als een klant besloten heeft tot aankoop, waarom het proces tot afrekenen moeilijker maken of rekken? In hoog competitieve markten is dit funest voor de omzet, met name voor starters. Ga uw eigen online aankoopgedrag maar na. Gaat het om niches of vertrouwde aanbieders, dan is de klant toleranter.

Maar de vuistregel blijft: naar afrekenen in zo min mogelijk stappen.

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcafé De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?