Websites voor (startende) ondernemers en organisaties

De pakketten op deze pagina zijn samengesteld met starters en kleinere organisaties in gedachten. Deze pakketten zijn ook interessant als u niet tot die groep behoort.

Website basispakket

Website MKB basis met content management

Een complete website voor 950 euro. Zelf teksten en afbeeldingen toevoegen en beheren. Uitbreidbaar instapmodel. Lees verder.

Dit instapmodel is vooral bedoeld als online visitekaartje en presentatie. Heeft u een website van dit type, dan bent u nog niet met online marketing bezig. U wilt een keurige presentatie en mensen naar deze pagina kunnen verwijzen.

Misschien komt er een keer een wens om de website uit te breiden. Dat is dan geen enkel probleem.

Website totaalpakket

Ook een complete website, met extra functies. Met dit pakket kunt u aan uw marketing werken en uw klantenkring uitbreiden. Een uitstekende start voor uw onderneming op internet. Lees verder.

Dit gaat verder dan alleen een website. In dit model kunt u bezoekers voor uw website interesseren, u haalt mensen van buiten naar binnen. Als internet belangrijk is voor uw organisatie, bijvoorbeeld om de klantenkring te vergroten, dan is dit pakket aan te bevelen.

Website huurpakket

Website huren MKB basis met content management

De inhoud van dit pakket is vergelijkbaar met de andere pakketten. Kiest u voor een basispakket en wilt u dat huren, dan betaalt u 50 euro per maand. Lees verder.

Voor wie is dit pakket bedoeld?

Startende ondernemers die niet een internetdienst leveren, hebben vaak minder budget voor websites. Zij hebben echter wel inkomsten en het komt goed uit als ze per maand kunnen betalen.

Het grote voordeel van ons aanbod: uw website is zo uitbreidbaar en makkelijk hanteerbaar dat elke euro investering, op welk moment dan ook, op korte en lange termijn goed besteed is.

Met het huurpakket werkt u op verantwoorde wijze aan heden en toekomst van uw organisatie.

Met zorg...

Alle website pakketten worden met zorg afgeleverd.

Uw website wordt geleverd met Typo3 CMS (beheersysteem) waardoor u zelf op eenvoudige wijze de website kunt beheren en onderhouden. Klik hier voor de demo film.

Wat is een CMS?

Een CMS is een content management systeem. Met een content management systeem kunt u zelf de inhoud van de website aanpassen. Zonder enige programmeerkennis!

De voordelen van een CMS zijn:

  • geen programmeerkennis vereist;
  • makkelijk en snel in gebruik;
  • zoekmachinevriendelijk;
  • scheiding tussen content en vormgeving;
  • geen extra software nodig;
  • inloggen via internet en werken waar u ook bent.

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcaf√© De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?