Uw website rendeert goed

Uw eerste doelstellingen zijn bereikt en nu kunt u verder kijken. Uw webwinkel komt lekker op gang*.

Vergeet niet waar u vandaan kwam. Het begon met een verkoop per week. U had geen dure online shop maar een simpel systeem.

Is het nu verstandig om te investeren in een volledig toegeruste dure webwinkel?

Keuzes maken

U reserveert geld voor de webwinkel. De gedachte: klanten kopen niet omdat de winkel niet deugt. Dus: investeren in een uitbreiding van de webshop.

Dat zou kunnen, maar klopt die gedachte? Misschien is de winkel goed genoeg maar ontbreekt het aan de juiste marketing. Bereikt u uw doelgroep?

Heeft u het juiste antwoord? Op internet heeft u niet veel tijd voor vergissingen. Stel dat u het mis heeft? Dan gooit u zo 3.000 euro weg.

MKBgemak is er voor dit soort beslissingen en passende oplossingen.

Boodschap overbrengen

*Webwinkel als voorbeeld

Omzet is een duidelijke graadmeter voor succes. Maar het idee geldt voor elke website en elke organisatie: bereikt u uw doelgroep en kunt u uw boodschap overbrengen? En leidt dit tot het gewenste resultaat?

Oprechte boodschap en transparantie

Als uw boodschap oprecht is maakt het de bezoekers niet uit wat uw persoonlijke belang is. Verkoopt u online deodorant om er zelf rijk van te worden of om mensen van een probleem af te helpen? Biedt u informatie over scheidingen voor uw eigen voordeel als advocaat of om mensen kosten en ellende te besparen?

Vergis u niet: de bezoeker heeft uw bedoelingen heel snel door. Doe dit dus goed. Wek vertrouwen en doe altijd wat u belooft. Volg de adviezen op maat van MKBgemak.

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcaf√© De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?