Meegroeien met uw bedrijf

Wij volgen de grootte van uw bedrijf. Wat betekent dat?

Wij werken modulair en met onderdelen die zich elders al hebben bewezen. Dat maakt het mogelijk om met standaard componenten te werken. deze kunnen we later uitbouwen. Er zijn veel mogelijkheden om nieuwe functies toe te voegen. Wat dat betreft is "the sky the only limit".

Scenario's voor meegroeien

  1. U begint alleen en besteedt "het internetgebeuren" uit. Ook het aanpassen van teksten laat u doen. Uw bedrijf heeft succes, het groeit en er komt personeel. Er is nu gelegenheid om zelf voor de inhoud van de website te gaan zorgen.
  2. Uw online verkopen stijgen fors. Het winkelen via de website moet worden verbeterd. Makkelijker voor de klanten, ook qua afrekenen. Bovendien is de tijd gekomen om het assortiment fors uit te breiden.
  3. Tenslotte heeft u wel betere dingen te doen dan bestellingen handmatig in de boekhouding te zetten. Dat bedrijfsproces, zoals het dan opeens heet, kan worden geautomatiseerd.

Bij deze en andere groeiverschijnselen is MKBgemak de juiste partner. Wat de prijs betreft: die groeit mee. Voor niets gaat de zon op. Maar de kost hoeft niet voor de baat uit te gaan.

De juiste investering

Niet te veel investeren maar wel voldoende om om een goede start te kunnen maken, dat is ideaal. MKBgemak neemt aan dat dit voor heel veel (startende) ondernemers opgaat.

Waar u ook mee zit qua internet, websites, (mobiele) applicaties en marketing: wij hebben een passende oplossing.

Website huren of kopen

Dat zijn onze basisopties. De modellen en prijzen staan hier. Vanaf 50 euro per maand (huur) en 1250 euro (koop) bent u al goed op het web.

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcaf√© De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?