Wat is een webapplicatie?

Een webapplicatie is een softwarepakket dat meestal wordt gebruikt via een webbrowser.

Voorbeelden zijn:

  • online bankieren;
  • content management systemen;
  • webshops met online betalen;
  • online boekhouden en koppelingen met een webshop;
  • gegevensuitwisseling gaat via applicaties;
  • e-mailprogramma's als Gmail en Hotmail;
  • een invulformulier is eigenlijk ook een webapplicatie.

Een webapplicatie dient ertoe om uw werkzaamheden te vergemakkelijken. Het beheer is altijd online beschikbaar en u kunt overal inloggen om gebruik te kunnen maken van uw applicatie.

Mobile en webapplicaties

Applicaties zijn programma's die op verschillende manieren kunnen worden gepresenteerd. Aan bijvoorbeeld bezoekers van uw website, klanten die een bestelling plaatsen, leden die inhoud uploaden.

Dat is niet alleen via een webbrowser. Mobile apps (programma's die u kunt installeren op uw mobiele telefoon) zijn erg in en hebben de toekomst. Zulke programma's kunnen ook op een computer worden geinstalleerd.

MKB gemak gebruikt in het algemeen Typo3 als basis voor applicaties via internet en voor mobiele websites. Dankzij de vele modules en plug-ins is het een ideale basis om met een klein instapbedrag een eigen applicatie te laten ontwikkelen.

De plug-in wordt waar nodig aangepast aan de specifieke eisen van uw onderneming zodat deze volledig voldoet.  Zo hoeven we het wiel niet elke keer op nieuw uit te vinden.

Als er geen geschikte plug-in is voor uw wensen, wordt de applicatie voor u ontwikkeld en is het maatwerk.

Kortom: voor applicaties op (mobiel) internet en voor iPhones, Android, Blackberry en Nokia smartphones kunt u bij ons terecht.

Dankzij de vele jaren ervaring op gebied van ontwikkeling beschikt MKB gemak over de kennis en ervaring om uw wensen naar een goed eindproduct te vertalen.

Applicaties en platforms

Wij richten ons primair op websites. Maar vergeten niet dat er meer is. Applicaties voor smartphones zoals op iPhones, Android toestellen (Samsung Galaxy, HTC, noem maar op), Blackberry, Nokia. En de iPad en look-a-likes.

Wij weten ook dat spelletjes zeer waardevolle content zijn. En 3D content in opmars is.

En vaak zie je het niet als bezoeker: de afhandeling van een bestelling in een webshop wordt gekoppeld aan boekhouding. Als een huisje verhuurd is wil de eigenaar vanaf een mobieltje de status op "verhuurd" kunnen zetten. Of juist een huis op "nu in de aanbieding" zetten. Vanaf een berg in Frankrijk.

Met meer dan 10 jaar ervaring kunnen we aardig inschatten wat klanten willen. Maar wij weten vooral ook wat haalbaar is. Gebruik dus onze expertise.

Een iPhone applicatie

iPhone applicatie

De Invisible Deck is een geavanceerde kaarttruc voor de iPhone en is verkrijgbaar via de iTunes store. Gemaakt door Impulsis voor Ellusionist.com. MKB gemak vertegenwoordigt Impulsis in Nederland.

Een scherm van de iPad game.

iPad applicaties en games

Deze game Dots&Boxes wordt momenteel ontwikkeld voor de iPad en komt naar verwachting in januari in de iTunes store.

In het verlengde van deze opdracht volgen meer games.

Onze kennis omtrent applicaties voor tablets maakt veel voor u mogelijk. Niet alleen met iPads maar ook Androids en eReaders. Denk aan uitgaven, magazines, spelletjes, marketing en eCommerce. Maar ook andere toepassingen waarbij u bijvoorbeeld notities maakt of formulieren invult (vragenlijsten, bestellingen en andere ingewikkelde formulieren).

Nieuwe website

We werken aan websites voor onze klanten en aan onze eigen nieuwe website.

We staan voor u klaar.

©2011 MKB gemak / Vibis

Website kopen

Vanaf 950 euro heeft u een perfecte website waarmee u uw doelstellingen bereikt. Inclusief CMS.

Website huren

Vanaf 50 euro per maand kunt u uw website huren. Inclusief CMS.

Mobile web en apps

Steeds belangrijker! MKB gemak maakt mobiele sites en applicaties.

Opleveringen

Voorbeeld TYPO3 website met content management
Voorbeeld TYPO3 website met content management

Recente voorbeelden van TYPO3 websites met content management zijn Zeilnet |  Mosselman Turbosystemen | RSG Lingecollege | Snel-afvallen | Eetcaf√© De Hoofdmeester |

GRATIS websites

In de USA kunnen middenstanders gratis websites krijgen via Google. Wel even zelf maken, met behulp van een training. Na een jaar kost het ongeveer 7 dollar per maand.

Goedkope websites dus

Wij zijn Google niet en geven ook persoonlijke ondersteuning. Onze prijs vanaf 15 euro per maand is dus zo gek nog niet!

Lees hier het concept. En nuttig: waarom zou u online moeten? Klinkt 250% meer omzet aantrekkelijk?